Fotós tanfolyamok
Világitástechnikai mesterkurzus
Fotótanfolyam indulása: 2021. január 19. kedd online előadások
Photoshop fotósoknak
Fotótanfolyam indulása: 2021. január 20. szerda élő online tanfolyam
Haladó szintű photoshop fotósoknak
Fotótanfolyam indulása: 2021. január 21. csütörtök online élő előadások
Kezdő szintű alkotó fotográfus tanfolyam
Fotótanfolyam indulása: 2021. február 24. szerda valós gyakorlatokkal
Kezdő szintű természetfotó tanfolyam
Fotótanfolyam indulása: 2021. február 25. csütörtök valós gyakorlatokkal
Haladó szintű kortárs művészfotó tanfolyam
Fotótanfolyam indulása: 2021. március. 01. hétfő valós gyakorlatokkal
Haladó szintű természetfotó tanfolyam
Fotótanfolyam indulása: 2021. március 02. kedd, valós gyakorlatokkal
Legfrissebb
2020. Szeptember 18. 10 % KEDVEZMÉNY AZ
ÖSSZES NIKON DSLR...
2020.09.17.-2020.09.30-ig
2020. Június 24. Nikon kedvezmények
A promóció időtartama:
2020.június 19.- 2020....
2020. Május 7. Online Photoshop
Fotósoknak
2020. május 27-én
szerdai előadásokkal
Meghirdetett kurzusok
Kezdő szintű természetfotó tanfolyam Fotótanfolyam indulása: 2021. február 25. csütörtök valós gyakorlatokkal
Tószegi Zsuzsanna dr. - Őszi eső Szentmiklósi-Nagy Kornél - LandolásSpisák Attila – ArivalMezei Ádám - Megfűszerezve Majercsik Andrea - Velem szemben Kuti Orsolya - Naplemente Járvás Marcell - Mi az ott?Deák Zsolt - A felkelő nap hírnöke Cseh Pál – Víz alatt
Haladó szintű természetfotó tanfolyam Fotótanfolyam indulása: 2021. március 02. kedd, valós gyakorlatokkal
Vannai Judit dr. - Two-dámTellér Péter - Ezüsterdő Szabó Gábor László - Ragadozó-glóriaKoros Edina - Fürdőző héja Kertész Rita - Érzéki csalódásGerő Zoltán - PillangóFehér Eszter - Cinegém
Kezdő szintű alkotó fotográfus tanfolyam Fotótanfolyam indulása: 2021. február 24. szerda valós gyakorlatokkal
Szabó Mirtill - Laci-ébredésStéger Ágnes - EszterPapp László - Ragyogj!Nguyen Ngoc Thuy - AdventMolnár Norbert Ernő dr. - FényalagútCsöröginé Csorba Dorottya - ModellCsöröginé Csorba Dorottya - Éles árnyak Cséfai Nikolett - KutyabajCséfai Nikolett - Barbara
Haladó szintű kortárs művészfotó tanfolyam Fotótanfolyam indulása: 2021. március. 01. hétfő valós gyakorlatokkal
Szakács Gergely - KofaSzabó Aladár - Formák Radics Annamária - PörgésPusztai Rita - MirrorPető Andrea - A föld két arca Oláh István - FájdalomLipcsei Lajos - Fény-táncKomondi Ágnes - FaunKeresztúri Anna - Tánc Kasza Kriszta - Pantomim LaRamblaJuhász Lívia - MozdulatokBecker Irén - Térben
Photoshop fotósoknak Fotótanfolyam indulása: 2021. január 20. szerda élő online tanfolyam
Világitástechnikai mesterkurzus Fotótanfolyam indulása: 2021. január 19. kedd online előadások
Haladó szintű photoshop fotósoknak Fotótanfolyam indulása: 2021. január 21. csütörtök online élő előadások
Kezdőlap
Népek-kultúrák workshop
Üdvözöljük a FotóOktatás fotóiskola weboldalán!Lapkiadónk fotós iskolája a FotóOktatás fotóiskola 2003 óta foglalkozik kezdő, haladó és mesterkurzus szintű fotográfiai képzésekkel. A fotótanfolyamon elsajátíthatják a tudatos és kreatív fényképezés művészetét, a technikai felszerelések tökéletes kezelését. Oktatóink magas színvonalú előadásai, és szakmai felkészültsége egy olyan komplex egyetemi szintű képzést tesz lehetővé, mely egyedülálló a fotográfiában. Az előadó tanárok, fotóművészek és szakemberek különböző stílusai elősegítik minden hallgató számára, hogy idővel saját egyéni látásmódján keresztül mutathassa meg művészi tehetségét a külvilágnak.

"Ha igazán látni akarsz, ne csupán a szemeidet nyisd ki. Tárd ki szívedet is"
(Gaston Rébuffat).
Online oktatás a FotóOktatás iskolábanLapkiadónk iskolája már több, mint tizennyolc éves tapasztalattal rendelkezik az oktatási piacon. Fotós iskolánk alkotó fotográfus, kortárs művész fotográfus, stúdió világítástechnikai, kezdő és profi természetfotós, photoshop és lightroom fotótanfolyamokat indít, az alapoktól egészen a mester kurzusig. A mai kor és a COVID 19 vírus helyzet megmutatta számunkra hogy az élő ONLINE előadások és valós gyakorlatok, milyen jól kivitelezhetők. Ezért a szoftveres előadások és képértékelések már digitális formában ZOOM platformon zajlanak a 21 század vívmányainak megfelelően.Szaktanáraink izgalmas és biztos tudást adnak online előadásainkon. A hallgatok csatlakozhatnak PC, MAC, Android és iOS eszközökkel az előadásokhoz. Így nem kell otthonról eljönni, meghallgatni az előadásokat, hanem mindenki kényelmesen a saját környezetében teheti ezt meg. A fényképész kezdő és haladó kurzusaink, érdekes és kreatív lehetőségeket ad a kortárs fotográfia és a természetfényképezés iránt érdeklődő hallgatóknak.
Mai digitális világunkban fontos szerepet kapott a fényképeink kidolgozása, mely minden fotográfiai kurzuson a tematikához kapcsolódó képfeldolgozás trükkjeit és fogásait tanítja meg hallgatóinak.
Akik, most vagy a közelmúltban vásárolták digitális fényképezőgépeiket, akik újrakezdők vagy nem igazán igazodnak el a szakkifejezések között,(ISO, rekesz,zársebesség) és ezek tudatos alkalmazása még nem világos. Nos azoknak javasoljuk kezdő tanfolyamainkat, melyekben könnyedén elsajátító a digitális fényképezőgépek (MILC és DSLR) kezelése, kreatív lehetőségek megvalósítása.

Kérem tekintsék meg honlapunkat és győződjenek meg önök is magas szintű képzéseinkről, a tanítványok és a tanárok művészi minőségű fényképeiről.
Tanítványaink képei a fotósuliból


Csapatunk a hallgatóknak nyújtott legjobb minőséget tartja szem előtt.
Vezető oktató: Imre Tamás (EFIAP fotóművész, hivatásos fotográfus, TUISZ újságíró) Nikon Nagykövet a Természetfotó Magazin főszerkesztője, .
Oktatóink: Apfel Ágnes (EFIAP fotóművész), Baricz Katalin (Balog Rudolf díjas fotóművész) Daróczi Csaba (EFIAP fotóművész), Eifert János (EFIAP fotóművész), Imre Tamásné Anikó (EFIAP fotóművész)a Természetfotó Magazin Art directora, Krivánszky Árpád (újságíró, fotográfus), Lakatos Péter fotóriporter (MTI és Katasztrófavédelem), Márton Perhiniak (Adobe expert oktató,tipográfus,tördelőszerkesztő), Máté Bence (hivatásos természetfotós, fotóművész), Selmeczi Dániel (búvár és természetfotós) Suhayda László (természetfotós), Szekeres János (természetfotós, fotóművész), Szipál Péter Martin fotográfus, Szilágyi László Adobe Photoshop és Adobe Lightroom szakoktató fotográfus.
Fotográfiai előadóink: Éder Iván (asztrofotós, csillagász), Géczy Dorottya (EFIAP fotóművész), Kaszás Norbert AFIAP fotóművész, természetfotós, Kerekes István (EFIAP platinum/MFIAP fotóművész), Papp Elek (EFIAP platinum/MFIAP fotóművész).

Szakmai előadóink: Boncza Attila (X-Rite, colormanagement és nyomdaipari szakértő),

Állami Foglalkozási Szolgálat regionális munkaügyi központ engedéllyel rendelkező felnőttoktatási szakiskola.

Nyilvántartási száma: 00882-2010
Oktatási Szjsz.: 8559 (egyéb felnőtt képzés)

Minden jog fenntartva © 2003-2020 © Thomas Picture Kiadó Kft.
A másodközlés és a kivonatolás is a kiadó kizárólagos tulajdona!
Nikon