Kezdő szintű alkotó fotográfus oktatás online előadásokkal, valós gyakorlatokkal
Photo: ©  Szabó Tünde - Árnyékvilág
Kezdő szintű alkotó fotográfusi tanfolyam online előadásokkalA kezdő alkotó fotográfus tanfolyamunk, kezdőknek, újrakezdőknek és lelkes amatőröknek egyaránt ajánlott. A fotóstanfolyam előképzettség nélkül elvégezhető. Jelentkezz bárhol is élj az országban, hiszen a hétvégi gyakorlatokon kívül az ONLINE ZOOM oktatással otthonról kényelmesen tanulhatsz.

Kezdő szintű alkotó fotográfus oktatás online előadásokkal, terepi gyakorlatokkal


Az alkotó fotográfusi tanfolyamunkon elsajátíthatja a fényképezés első lépéseit, tisztában lesz a rekesz és zársebesség fogalmával, a tükörreflexes és MILC gépváz kezelésével és használatával. Megtanítjuk Önnek az alkotó fotográfia alapvető lépéseit elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, kifejezetten a digitális fényképezés formai szabályainak megfelelően.A fotótanfolyamunkon elsajátíthatja a kreatív fényképezés alapjait, tisztában lesz a rekesz, zársebesség tudatos alkalmazásával. Az elméleti és gyakorlati órákat elismert fotográfusok tartják. A fotós tanfolyam kifejezetten a digitális és analóg fotográfia iránt érdeklődő hallgatókat vezeti be a szakma rejtett titkaiba.Fontos számunkra az alkotás iránti elkötelezettség, a fotográfia szeretete és a kreativitás formálása. Nálunk nem csak helyesen exponálni tanul meg, hanem tudatosan fogja elsajátítani a fényképezés csodálatos tudományát, művészetét. Legfőbb célunk, hogy az elméleti órákon és a gyakorlati foglalkozások közben a tanulók minél inkább kedvüket leljék a fotográfiai alkotások létrehozatalában. A kompozíciós szabályok elsajátítására - 3-4 elmélet és 1-2 gyakorlati óra után - külön képértékelések, képelemzések adják a legmegfelelőbb megoldást. Tanítványaink a gyakorlatokon elsajátíthatják a tükörreflexes és MILC gépvázak kezelését, a RAW formátum feldolgozását (digitális labor), a kompozíciós szabályokat és a térlátást, az emberábrázolás technikáját, az esti városképek és épületek fényképezését, a rendszervakuk tudatos használatát, a riport és sportfényképezést, a kreatív tájfényképezést, a műtermi modellfotózást, a szabadtéri esküvői képek készítését és a modell fényképezés alapjait. A fotótanfolyam szép, esztétikus felvételek készítése mellett jó hangulatú együttlétekre és baráti kapcsolatok kialakítására nyújt lehetőséget.

Fotótanfolyamunk partnere a Nikon Magyarország és a Stúdió Line Kft. A fotós tanfolyam ideje alatt jelentős kedvezményeket kapnak tanítványaink a szaküzletben.

A kezdő alkotó fotográfusi tanfolyamra lelkes amatőrök, teljesen kezdők és újrakezdő hallgatók jelentkezését várjuk.
Válogatás tanítványaink vizsgaképeiből


Fotótanfolyam helyszíne: Online ZOOM szoftveren keresztül élő előadás formájában

Elméleti foglalkozások: 45-60 óra (15 alkalom), az elméleti online órák 18:00-tól este 21.00-ig

Gyakorlati foglalkozások: 45-60 óra külső helyszíneken és műteremben (7 alkalom), gyakorlatok hétvégenként szombat vagy vasárnap (félnapos, de lehet egész napos is).

Összesen: 21 alkalommal csak a fényképezéssel foglalkozunk.

Konzultáció: A gyakorlatok között képértékeléseket tartunk és online konzultációs lehetőséget biztosítunk.

A fotós tanfolyam indulása: 2021. szeptember 14. kedd

Első foglalkozás: 2021. szeptember 14. kedd 18:00 online előadással

Részvételi díj: 109.800 Ft bruttó ár

Már csak három szabad helyünk maradt !!!

Letölthető jelentkezési lap

A tanfolyam végére elérhető szint: Közép haladó

Jelentkezés menete:

A jelentkezési lapot kérem, töltse ki elektronikusan és küldje el részünkre az info@fotooktatas.hu e-mail címre.

Aláírni nem kell, a tanfolyam indulása előtt lesz egy személyes beiratkozás, ennek pontos időpontjáról a jelentkezett tanítványokat értesíteni fogjuk.

A tanfolyam díját, illetve a részletfizetést is csak a beiratkozásnál kell rendezni.

Szeretettel várjuk önt.

A fotótanfolyam részletes tematikája: LAPOZZ EGYET ÉRDEMES MEGNÉZNI

Minden jog fenntartva © 2021 Thomas Picture Kiadó Kft.
A másodközlés és a kivonatolás is a kiadó kizárólagos tulajdona!
12»
Nikon