Művész fotográfus workshop
Mesterek munka közben
Kortárs művészfotó workshopÉvente több alkalommal szervezünk amatőr és haladó művészfotósoknak workshopokat. A workshopok alkalmával az elméleti előadásokat témákra bontott érdekes gyakorlatok követnek, elsősorban a gyakorlati fényképezésre helyezzük a hangsúlyt. Komoly szakmai háttérrel rendelkezünk, mely egyben biztosítja hallgatóinknak a kiváló képek elkészítésének lehetőségét. Elsősorban természetes fényekkel dolgozunk, azonban vannak olyan témáink, ahol stúdióban fényképezünk, és a műfény világítást részesítjük előnyben.
A workshopokon elsajátíthatók a művészi akt-, kortárs tánc-, digitális portfolió készítés és egyéb érdekes témák szakmai titkai. A workshopok 3 külön naptól akár egész hétvégés elfoglaltságot is jelenthetnek. Nálunk megfeledkezhetnek a mindennapok gondjairól, és kizárólag a kreatív fényképezésnek szentelhetik szabadidejüket.
A hivatásos fotográfusok, modellek, táncosok és sminkesek összeszokott csapatmunkájának köszönhetően kiváló minőségű fényképeket alkothatunk.


YouTube

Fotós témáink a következők:

- aktmodell fényképezés szabadtéri helyszíneken és műteremben, a következő stílusokban:
- fény és tűz, testfestés, természet és akt kapcsolata
- táncfényképezés mozdulatművészeti stúdiókban és a színpadon

A szolgáltatás előnyei:

- kis létszámú, 6-10 fős csapatokban fényképezünk
- mindenkivel neves fotográfusok foglalkoznak
- a fotózás helyszínén szakmai segítséget nyújtunk a minél jobb felvételek elkészítésében


A workshopok művészeti vezetői: Eifert János (EFIAP fotóművész), Imre Tamásné Anikó (EFIAP fotóművész), Imre Tamás (EFIAP fotóművész)Nikon Nagykövet
Itt megtekinheti eddigi workshopjaink képanyagát: India Népek kulturák

Minden jog fenntartva © 2020 Thomas Picture Kiadó Kft.
A másodközlés és a kivonatolás is a kiadó kizárólagos tulajdona!
Nikon