Természetfotó Magazin 2010/4
Természetfotó Magazin 2010/4
Megjelent a 2010. téli számKedves Olvasó!

Ismét eltelt három hónap, újra jelentkezünk következő számunkkal. Itt a tél, itt a karácsony: szeretem ezt a hónapot, mert van benne valami misztikus, valami szép.

Szerkesztőségünk újságírója, Máté Bence első magyarként büszkélkedhet a BBC Wildlife „Az Év Természetfotósa” főcím elnyerésével. Kollégánknak megjelent első fantasztikus fotóalbuma „Láthatatlanul” címmel, melyből egy fejezetet most olvasóink is megtekinthetnek magazinunk oldalain.
A kalandtúrák rovatban Észak Svédország és Lappföld csodálatos tájait mutatja be az Imre Anikó és Imre Tamás fotográfus házaspár. Az érdekes helyekben megismerhetjük Tata egyedülálló madárvilágát Csonka Péter és Imre Tamás jóvoltából.
Egy kicsit elkalandozva kelet felé, bemutatásra kerül Csicseriné Papp Mária Nigériai utazása.
Mostani portfoliónkban egy sikeres magyar természetfotóst mutathatunk be Önöknek Daróczi Csaba személyében, aki rendkívüli légi fotóival és tudatos fényképeivel komoly elismerésnek örvend világszerte.
A Tippek-trükkök rovatunkban a jégalakzatok fantasztikus világába vezetik be Suhayda László és Krivánszky Árpád természetfotósok olvasóinkat.
Szekeres János a téli nagyvadak fényképezéséhez ad ötleteket és mesél el történeteket.
A fotósuli rovatban a ragadozó madarak fényképezéséhez nyújtunk technikai és egyéb ötleteket. Imre Tamás és Máté Bence természetfotósok engednek némi bepillantást kulisszatitkaikba.
Folytatódik diaporáma rovatunk a Wings Platinum 4 szoftver mélyebb ismertetésével.
Selmeczi Dániel búvárfotósunk most Borneo-Malajzia fantasztikus víz alatti világába meríti olvasóit, így képein keresztül megismerhetjük a sokak számára ismeretlen vízi világot.
Perhiniák Márton photoshop szakértőnk a képek legalapvetőbb retusálási műveletein vezet végig minket egy tutoriál segítségével.
Ön is szeretne ilyen esztétikus fotókat készíteni, legyen tanítványunk a www.fotooktatas.hu fotóiskolában és ismerkedjen meg személyesen a magazin szerkesztőivel fotósaival.

2011 Januári és februári tanfolyamainkra még vannak szabad helyeink. http://www.fotooktatas.hu/index.php?page=entrylevelnature karácsonyi ajándéknak egy szép gesztus lehet tanfolyamunk.

Mi nem csak oktatjuk a fényképezést, mi tényleg fotósok vagyunk!!!

A legmegfelelőbb karácsonyi ajándék szerkesztőségünk fotósa Máté Bence: Láthatatlanul című könyve, megrendelhető a www.matebence.hu weboldalon.

Közvetlen link a Természetfotó Magazinra: http://www.termeszetfotomagazin.hu/magazine.php?page=2010/4#/0


Fogadják szeretettel immár hetedik számunkat.

üdvözlettel,
Imre Tamás főszerkesztő
Természetfotó Magazin
www.termeszetfotomagazin.hu
Nikon