SZÍN-képek a Teátrumfotó kiállítás
A kiállítás meghívója
PinceszínházbanSok szeretettel meghívjuk a Teátrumfotó alkotói nevében, a Pinceszínházban megrendezendő SZÍN-KÉPEK kiállításra.

A Teátrumfotó 2009-ben, Kárpáti Iván és Mészáros Csaba kezdeményezésére, Puskel Zsolt és Takács Zsolt bevonásával jött létre, melyhez azóta folyamatosan csatlakoztak a tagok. A társaságot elsősorban a fotózás és a színház szeretete köti össze, közös céljuk, hogy minél több platformon mutatkozhassanak be, ezáltal is növelve az érdeklődést a kultúra, a színház és a tánc iránt.

Szécsényi Zsuzsa - Teatrumfoto
A most bemutatásra kerülő alkotásokat, elsősorban a Pinceszínház előadásaiból válogatták, illetve olyan művészekről, akik a Pinceszínházban is színpadra lépnek.

Kiállítók: Berkovich Kata, Gebauer Hanga Klára, Huisz István, Mészáros Csaba, Patrus Sándor, Puskel Zsolt, Siklós Péter, Szécsényi Zsuzsa, Takács Zsolt, Zelkó Csilla.

A megnyitó időpontja: 2011. január 21. 18:00

A kiállítást megnyitja: Imre Tamás fotográfus

A kiállítás megtekinthető ingyenesen január 21. és február 28. között nyitvatartási időben. (hétfő-péntek 11:00-19:00, illetve előadások előtt egy órát)

Zelkó Csilla - Teatrumfoto
Az alkotók között több hivatásos fotográfus kollégám és volt tanítványaim is szerepelnak.

Ezúton gratulálok a fotográfusoknak és külön kiemelném a szívemhez közelálló tanítványaimat, akik közül mindannyiukkal dolgoztam együtt műhelymunkák, vagy oktatás alkalmával.


Imre Tamás fotográfus


Puskel Zsolt - Teatrumfoto
Gebauer Hanga Klára - Teatrumfoto
Nikon