Formák-Fények-Portrék
Formák-Fények-Portrék fotókiállítás meghívó
Kortárs Alkotó fotográfus kiállításKortárs Alkotó fotográfusok kiállítása a győri Petőfi Sándor Művelődési Ház galériában.

Formák-Fények-Portrék címmel 2011. március 21-én hétfőn 18:00-kor nyílik meg kiállításunk.

A tárlat képeit a FotóOktatás fotóiskola Kezdő szintű alkotó fotográfus tanfolyam végzett hallgatói készítették.

Vajda Lóránt - Kilincs
Cím: Győr, Árpád út 44. Petőfi Sándor Művelődési Ház

Nyitvatartási idő: minden nap 6:00-22:00-ig

A fotókiállítás 2011. április 30-ig tekinthető meg a galériában.


Imre Anikó és Imre Tamás fotográfusok vezetésével folytatja útját ez a nem mindennapi fotográfiai képzés. A mostani kiállítás művészi felvételeit a 2010-es év tanfolyamain sikeresen vizsgázott hallgatók készítették. Az alkotások elsősorban művészi ábrázolásokat, absztrakt formákat, esti fényeket, hangulatokat és portré fényképeket örökítenek meg. A kiállításra került alkotások szemlélése közben elgondolkodhatunk a fotográfia, mint kifejező eszköz fontosságáról a mai rohanó globalizációs világunkba, és egyben felhívják a figyelmet az ember és a művészet szoros kapcsolatára. S ha a kiállított képek szemlélése közben önökben is elindít egy bizsergető érzést, mely csodálatot vagy mély érzelmeket teremt a fényrajzolás művészete iránt, elértük célunkat és akkor valóban fotóművészeknek érezhetjük magunkat.

Gyöngyösi János - Magányossan
A tárlat képeit készítették:
Badacsonyi Ferenc, Barna Norbert, Békási Sándor, Bora Boglárka, Gyöngyösi János, Horváth Adrienn, Horváth Petra, Izsák Tamás, Jaszenák Zsuzsanna, Kárpát Tamás, Kovács Judit, Nagy Georgina, Soós Marcell, Szabó Csilla Ida dr., Szilágyi Eszter, Vajda Lóránt, Várszegi György, Vincze Tünde.

Egy kis ízelítő a fotókiállítás képeiből:

Badacsonyi Ferenc - Kanyarfény
Barna Norbert - Halálfej
Kárpát Tamás - Ívek
Bora Boglárka - Pitypang
Horváth Adrienn - Széksor
Nagy Georgina - Lánchídgömbök
Horváth Petra - Hullámok
Soós Marcell - Grafika
Nikon