Fény-Képek
Kiállítás meghívó a Nemzeti táncszínházba
Kortárs Alkotó fotográfus kiállításFény-Képek címmel 2011. április 1-én 17:30-kor nyílik meg a Nemzeti Táncszínház Kerengő Galériában a kiállításunk.

A tárlat képeit a FotóOktatás fotóiskola Haladó szintű kortárs művészfotó tanfolyamán végzett hallgatók készítették.

Kovács Róbert - A női vonalak szépsége
Cím: H-1014 Budapest, Színház utca 1-3. Nemzeti Táncszínház Kerengő Galéria

A kiállítást megnyitja: Eifert János fotóművész és Imre Tamás fotográfus.

Nyitvatartási idő: minden nap 13:00-18:00-ig, előadás napokon 21:00-ig

A fotókiállítás 2011. április 19-ig tekinthető meg a galériában.


A fotográfia szerteágazó, különféle témákat és műfajokat, a legváltozatosabb eszközhasználatot és technikát igénylő részeit – ha kreatív módon akarjuk alkalmazni – magas színvonalon kell elsajátítani. Fizika, kémia, geológia, csillagászat, anatómia, pszichológia, technika és esztétika, ember és környezete, teste és lelke, és még sok minden – bármennyire is meglepő megállapításnak tűnik – a fotográfiában fókuszál. Művészetként, tudományként, hitként, technikai eszközként, a kommunikáció eszközeként, vagy bármi más módon „használjuk”, a világ, benne önmagunk megismerésének eszközét jelenti.
A fotográfiai ismeretek magas szintjét segíti elsajátítani a FotóOktatás fotóiskola, amelyet Imre Tamás és Imre Tamásné Anikó vezetnek, olyan tanárok közreműködésével, akik szakmájukat-művészetüket magas szinten gyakorolják.

A kiállítás képeit a Haladó szintű kortárs művészfotó tanfolyamon 2010-ben sikeresen vizsgázott hallgatók készítették, akik a fotóművészeti műfajok és témák széles választékát magas technikai-esztétikai színvonalon mutatják be.


Horvai Mátyás - MÜPA vonalak
A kiállítok névsora:
Baki Zsombor, Bors Szilvia, Fülöp Ágnes, Horvai Mátyás, Imrei Tamás, Kovács Róbert, Müller Tibor, Nagy Georgina, Papp Szilveszter, Sudár Györgyi, Szilágyi Eszter, Takács Csaba, Terjék Judit.




Ízelítő a kiállítás képeiből:
Müller Tibor - Zöldhullám
Fülöp Ágnes - Ablakspirál
Baki Zsombor - Égi keretszerződés
Sudár Györgyi - Csillagok
Nikon