Eifert János és Bódy Magdi fellépése
Eifert János és Bódy Magdi fellépése
Művészetek Palotájában (2011. november 27.)Eifert János fotóiskolánk művészeti oktatója és Bódy Magdi fantasztikus fellépése 2011. november 27-én (vasárnap) 20:00-kor a Művészetek Palotájában.

Bódy Magdi a jazz, a musical és a popzene világában egyaránt otthonosan mozgó, komoly karriert befutott énekesnő. Fesztiválok nyertese, közönségdíjasa itthon és külföldön (15 évig élt és koncertezett a legnagyobbakkal Kanadában és az Egyesült Államokban).

A Müpában az elmúlt negyven év legsikeresebb jazz-örökzöldjeit és saját szerzeményeit énekli egyedülálló feldolgozásokban. Méltán híres művészbarátai segítik az acapel­la dalokkal tűzdelt bemutatkozásban: dalait Emilióval, illetve a Four Fathers énekegyüttessel adja elő. A zenekari kíséretet a világhírű zongorista, Szakcsi Lakatos Béla és a Artisjus-díjas basszusgitáros, Horváth „Plútó” József egészíti ki. A látvány Eifert János fotóművész digitális videorámái teszik teljessé és felejthetetlenné.

Jegyárak: 1800, 3300, 4200 Ft

Erre a koncertre jegyét a Művészetek Palotája saját jegypénztáraiban üdülési csekk, Accor Ticket Culture utalvány, Sodexho Pass Kultúra- és Ajándékutalvány, valamint Művészetek Palotája ajándékutalvány beváltásával is megvásárolható.

Rendező: Művészetek Palotája
Nikon