Tánc-Test-Fények Kortárs művészfotó kiállítás
Badacsonyi Ferenc: Kezek
Nemzeti Táncszínház Kerengő galériábanA fotográfia szerteágazó, különféle témákat és műfajokat, a legváltozatosabb eszközhasználatot és technikát igénylő részeit – ha kreatív módon akarjuk alkalmazni – magas színvonalon kell elsajátítani. Fizika, kémia, geológia, csillagászat, anatómia, pszichológia, technika és esztétika, ember és környezete, teste és lelke, és még sok minden – bármennyire is meglepő megállapításnak tűnik – a fotográfiában fókuszál. Művészetként, tudományként, hitként, technikai eszközként, a kommunikáció eszközeként, vagy bármi más módon „használjuk”, a világ, benne önmagunk megismerésének eszközét jelenti.
A fotográfiai ismeretek magas szintjét segíti elsajátítani a FotóOktatás fotóiskola, amelyet Imre Tamás fotóművész és Imre Tamásné Anikó fotóművész vezetnek, olyan tanárok közreműködésével, akik szakmájukat-művészetüket magas szinten gyakorolják.

Bolla Eszter: Ritmus
Szertettel meghívjuk a Tánc-Test-Fények című fotókiállításunkra!

Helyszín: Nemzeti Táncszínház Kerengő galéria

Cím: Budapest 1014 Színház utca 1-3.

Megnyitó: 2012. február 6. (hétfő) 18:00



Kárpáti Zsuzsanna: Egy mozdulat
A kiállítást megnyitják:

Eifert János fotóművész
Imre Tamásné Anikó fotóművész


Megtekinthető: 2012. március 1. (csütörtök)

Nyitvatartási idő: naponta 13:00-18:00-ig előadásnapokon 21:00-ig


Orczy Rafael: Gondolkodó
A kiállítás képeit a Haladó szintű kortárs művészfotó tanfolyamon 2011-ben sikeresen vizsgázott hallgatói készítették, akik a fotóművészeti műfajok és témák széles választékát magas technikai-esztétikai színvonalon mutatják be.

A kiállítok névsora:

Badacsonyi Ferenc, Benkő Erika, Bolla Eszter, Fürtös Zsuzsanna Zsófia, Izsák Tamás, Kárpát Tamás, Kárpáti Zsuzsanna, Kertész Anita, Nadalova Ingrid, Orczy Rafael, Patkós Tamás, Radnóti Judit, Víg Katalin.

Tánc-Test-Fények Kortárs Művészfotó kiállítás meghívó
Nikon