Természetfotó Magazin 2012/2
Természetfotó Magazin 2012/2
Megjelent a 2012. nyári számKedves Olvasó!

A 2012/2. nyári számunkban hihetetlen, de ismét elsőként adhatunk beszámolót két új gépváz, a Nikon D800 E és D800 terepi teszteléséről. Három évesek lettünk és ez a tizenkettedik lapszámunk. Bevallom, amikor indultunk, ezt nem hittem volna. A digitális fejlődés nem állt meg, hanem most kezd Magyarországon teret hódítani, éppen ezért szerkesztőségünk is úgy döntött, hogy beáll azon kiadók közé, akiknek kiadványait elő lehet fizetni IPAD, ANDROID formátumban. De mi nem a hagyományos PDF olvasói felülettel, hanem teljesen interaktív tartalommal szeretnénk kedveskedni olvasóinknak. Jelenlegi online magazinunk természetesen ingyenes marad, csak egy egyszerű regisztrációt kell tennie az olvasónak.

Természetfotó Magazin 2012/2
A letölthető változatunk, melyet a DIMAG rendszerében lehet előfizetni, olyan előnyöket tartalmaz, hogy Önöknek nem kell folyamatos interneteléréssel rendelkeznie, magával viheti bárhová a Természetfotó Magazin digitális interaktív számait. Sőt, visszamenőleg hamarosan elérhető lesz az összes régi számunk is, több tartalommal és fotóval, illetve számos interaktív lehetőséggel. Az ezután megjelenő számainkban kiemelt hangsúlyt fektetünk az ANDROID és IPAD verziókra.

Ízelítő a most megjelenő számunkból:

Kalandtúránk: Kelet-Afrikai sorozatunkban most a híres Masai Mara nemzeti park élővilágának életébe pillanthatunk be Imre Anikó, Imre Tamás és túratársaik fotóin keresztül.

Terepi tesztelésünkön a Nikon D800 és D800 E vázakat próbáltuk ki, utóbbit több mint egy hétig nyüstöltük Toszkánában.

A Tippek-trükkök rovatban a nyári fotózást segítő ötleteket ad Suhayda László és Krivánszky Árpád. Szabó Béla a fekete fehér képek feldolgozásához nyújt segítséget.

Portfoliónkban Somodi Ferencet köszönthetjük, aki régóta ismert természetfotósként sikeresen szerepelt több magyar és nemzetközi fotópályázaton.

A Élet a vízfelszín alatt rovatunkban Selmeczi Dániel fotográfus felhívja a figyelmet a búvárfényképezés apró teremtményeire, csodálatos képein keresztül bepillanthatunk a víz alatti makro fotózásba.

Népek-kultúrák-városok Pillantás Indiára rovatunkban most Rajasthan volt úticélunk. Sivatag, tevék, emberek, falvak, darvak és a felejthetetlen vonatozás Indiában képekkel és élményekkel, Imre Anikó, Imre Tamás képein és Teravágimov Pál videóján keresztül.

Máté Bence Láthatatlanul című könyvének egy újabb részletét kaphatjuk meg magazinunkban. Akit érdekelnek Bence írásai, Láthatatlanul című könyvét már megrendelhetik IPAD verzióban is.
Fogadják szeretettel tizenkettedik, jubileumi számunkat - már IPAD, ANDROID verzióban is!

www.termeszetfotomagazin.hu
Teljes cikk a magazinban
Nikon