Kezdő szintű alkotó fotográfus oktatás (Győr)
Esküvői fényképezés gyakorlat
Kezdő szintű alkotó fotográfusi tanfolyamA kezdő alkotó fotográfus tanfolyamunk, kezdőknek és újrakezdőknek egyaránt ajánlott.
Az alkotó fotográfusi tanfolyamunkon elsajátíthatja a fényképezés első lépéseit, tisztában lesz a rekesz és zársebesség fogalmával, a tükörreflexes gépváz kezelésével és használatával. Megtanítjuk Önnek az alkotó fotográfia alapvető lépéseit elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, kifejezetten a digitális fényképezés formai szabályainak megfelelően.

A fotótanfolyamunkon elsajátíthatja a kreatív fényképezés alapjait, tisztában lesz a rekesz, zársebesség tudatos alkalmazásával. Az elméleti és gyakorlati órákat elismert fotográfusok tartják. A fotós tanfolyam kifejezetten a digitális és analóg fotográfia iránt érdeklődő hallgatókat vezeti be a szakma rejtett titkaiba.

Fontos számunkra az alkotás iránti elkötelezettség, a fotográfia szeretete és a kreativitás formálása. Nálunk nem csak helyesen exponálni tanul meg, hanem tudatosan fogja elsajátítani a fényképezés csodálatos tudományát, művészetét. Legfőbb célunk, hogy az elméleti órákon és a gyakorlati foglalkozások közben a tanulók minél inkább kedvüket leljék a fotográfiai alkotások létrehozatalában.
A kompozíciós szabályok elsajátítására - 3-4 elmélet és 1-2 gyakorlati óra után - külön képértékelések, képelemzések adják a legmegfelelőbb megoldást.

Tanítványaink a gyakorlatokon elsajátíthatják a tükörreflexes gépvázak kezelését, a RAW formátum feldolgozását (digitális labor), a kompozíciós szabályokat és a térlátást, az emberábrázolás technikáját, az esti városképek és épületek fényképezését, a rendszervakuk tudatos használatát, a riport és sportfényképezést, a kreatív tájfényképezést, a műtermi modellfotózást, a szabadtéri esküvői képek készítését és a modell fényképezés alapjait. A fotótanfolyam szép, esztétikus felvételek készítésére, e mellett jó hangulatú együttlétekre és baráti kapcsolatok kialakítására nyújt lehetőséget.
A tanfolyam végére elérhető szint: Közép haladó



Fotótanfolyamunk partnere a DigitCam, A Camera Kft. A Canon hungária és a Nikon Magyarország. A fotós tanfolyam ideje alatt jelentős kedvezményeket kapnak tanítványaink a szaküzletben.

A kezdő alkotó fotográfusi tanfolyamra lelkes amatőrök, teljesen kezdők és újrakezdő hallgatók jelentkezését várjuk.


Fotótanfolyam helyszíne: Győr

Elméleti foglalkozások: 45-60 óra (15 alkalom), az elméleti órák 18:00-tól este 21.00-ig

Gyakorlati foglalkozások: 45-60 óra külső helyszíneken és műteremben (7 alkalom), gyakorlatok hétvégenként szombat vagy vasárnap (lehet egész napos is).

Összesen: 22 alkalommal csak a fényképezéssel foglalkozunk.

Konzultáció: A gyakorlatok között képértékeléseket tartunk és konzultációs lehetőséget biztosítunk.

A fotós tanfolyam indulása: -fvgjhkgbkljkléjilájkoéájkmá

Első foglalkozás: -gfdhggthgfdsh

Részvételi díj: -hhthgfsdhgfsdh

-hgfshgfshgfhght

Letölthető jelentkezési lap

Jelentkezés menete:

A jelentkezési lapot kérem, töltse ki elektronikusan és küldje el részünkre az info@fotooktatas.hu e-mail címre.

Aláírni nem kell, a tanfolyam indulása előtt lesz egy személyes beiratkozás, ennek pontos időpontjáról a jelentkezett tanítványokat értesíteni fogjuk.

A tanfolyam díját, illetve a részletfizetést is csak a beiratkozásnál kell rendezni.

Szeretettel várjuk önt.

A fotótanfolyam részletes tematikája: LAPOZZ EGYET ÉRDEMES MEGNÉZNI

Minden jog fenntartva © 2024 Thomas Picture Kiadó Kft.
A másodközlés és a kivonatolás is a kiadó kizárólagos tulajdona!
12»
Nikon