Jelentkezőket várunk természetfotó tanfolyamunkra
Kezdő természetfotó tanfolyam
2020. március 17. (kedd) előadásokkalSzeretne ön is esztétikus természetfotókat készíteni? Tanuljon szakemberektől, akik nap, mint nap ezzel foglalkoznak. Az elméleti és gyakorlati órákat a Természetfotó Magazin szakírói és fotográfusai oktatják.
Jelentkezőket várunk 2020. március 17. (keddi) csoportunkba.
A fotóstanfolyam szerdai elméleti és hétvégi gyakorlati oktatással. Jelentkezz minél előbb mert, gyorsan elfogynak a szabad helyek!

Természetfotó tanfolyam

Fotó iskolánkban elsajátíthatja a fényképezés első lépéseit, tisztában lesz a rekesz és zársebesség fogalmával, a tükörreflexes gépváz kezelésével és használatával. Megtanítjuk önnek az esztétikus természetfényképezés technikáját, elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, kifejezetten a digitális fényképezés etikai és formai szabályainak megfelelően. Tanítványaink a gyakorlatokon elsajátíthatják a táj, makró, állat és növény fényképezést. A tanfolyam jó hangulatú baráti kapcsolatokra és szép esztétikus alkotásokra ad lehetőséget.
Oktatóink: Apfel Ágnes (EFIAP fotóművész), Daróczi Csaba (EFIAP fotóművész), Géczy Dorottya (EFIAP fotóművész), Imre Tamásné Anikó (EFIAP fotóművész Természetfotó Magazin Art director), Imre Tamás (EFIAP fotóművész Természetfotó Magazin főszerkesztő), Krivánszky Árpád (újságíró, fotográfus), Selmeczi Dániel (búvár és természetfotós) Suhayda László (természetfotós), Szekeres János (természetfotós, fotóművész), Szilágyi László fotográfus, Adobe Photoshop és Lightroom szakoktató.

www.fotooktatas.hu
Nikon