Jelentkezőket várunk
Photoshop
PowerShot G1 X Mark II – DSLR-szintű teljesítmény, PowerShot hordozhatóság
Az új vezető kompakt fényképezőgép, a PowerShot G1 X utóda, a PowerShot G1 X Mark II a Canon kompakt fényképezőgépeknél valaha elért legjobb képkészítési teljesítményt nyújtja. DSLR-szerű képminőség és kezelhetőség, ráadásul mindez a rendkívül sikeres PowerShot G sorozat kompakt méretében bármelyik profi fotóstáska tökéletes kiegészítője. A fényképészek visszajelzéseinek figyelembe vételével tervezett gép új funkciókat is kínál a kiemelkedő teljesítmény és kezelés eléréséhez:
•Nagy, 1,5-ös típusú Canon CMOS érzékelőt, amely az APS-C méretű DSLR-érzékelőkéhez hasonlóan kis mélységélességet kínál a professzionális kinézetű portrék vagy makrófotók készítéséhez.
•Új, kiemelkedő fényerejű f/2,0-3,9 objektívet, amely még teljes zoom esetén is megtartja a széles f/3,9 rekeszt, így alacsony fényerejű környezetekben is kiválóan használható és lehetőséget ad a mélységélesség kézben tartására.
•Teljesen egyedileg kezelhető, kettős objektívvezérlő gyűrűket, amelyekkel gyorsabban és könnyebben érhető el a kívánt képi eredmény. Ergonomikus elhelyezésű léptető és folyamatos vezérlőgyűrűt, amelyekkel például a zoom, a rekesz vagy a zársebesség lépésekben vezérelhető.
•Továbbfejlesztett AiAF- (autofókusz-mesterségesintelligencia) rendszerében 31 autofókusz-pont található (a PowerShot G1X-ben csak kilenc), ami nagymértékben javítja a kamera képességét arra, hogy pontosan ráfókuszáljon a tárgyra a csekély mélységélesség mellett készített képeknél.
www.termeszetfotomagazin.hu
«12
Nikon