Természetfotó Magazin 2015/1
Természetfotó Magazin 2015/1
Megjelent a 2015. tavaszi számKedves Olvasó!

A 2015/1. tavaszi számunkkal jelentkezünk. Az ablakon kinézve még nem érkezett meg a tavasz, de mire megjelenünk, már remélhetőleg nyílnak a virágok, párosodnak a madarak, vonulnak tavaszi költőhelyeikre. Rügyeznek a fák és éledezik a természet - a megunhatatlanul változatos világában.

Ízelítő a most megjelenő számunkból:

Természetfotó Magazin 2015/1
Kalandtúránkon a tavaszi Izlandra kalauzoljuk el Önöket, most a világ egyik legszebb fotós helyszínére. A Jökulsárlon lagúnája környéki fotós kalandok elevenednek meg Imre Anikó és Tamás fotóival.

Terepen tesztelhettük a Nikon legújabb FX szenzoros vázát, a Nikon D750-et. A terepi tesztelésen két héten keresztül dolgoztam a vázzal, az időjárás viszontagságainak kitéve mértem fel, mire képes a masina.

A fotósuli rovatunkban ismét Krivánszky Árpád és Suhayda László természetfotósok adnak ötleteket „Természetfotózás tavasszal” című cikkükben.

Interjút készítettünk Selmeczi Dániel búvárfotóssal, aki hármas bravúrt ért el az ÉTF pályázaton, ő lett az ÉV TERMÉSZETFOTÓSA, az ÉV BÚVÁRFOTÓSA, sőt, az ÉV KÉPE is az övé lett. Faggattuk sikerének titkairól.

Tippek-trükkök rovatunkban Suhayda László természetfotósunk egy izgalmas fotós élményét osztja meg velünk „Tavaszi madárvonulás a szikeseken” című cikkében.

Szilágyi László kollégánk folytatja az Adobe Lightroom képfeldolgozó program bemutatását. A GPS adatok kezeléséről lesz szó képeinken.

Szekeres János kollégánk mesél egy tavaszi találkozásáról „Egy nap a réti sasokkal” című cikkében.

Fogadják szeretettel a 2015 tavaszi számunkat!
Teljes cikk a magazinban
Nikon