AL-THANI AWARD fotópályázat
AL-THANI AWARD fotópályázat
A világ legeredményesebb fotóklubjaiban a fotósuli tanárai és volt tanítványaiNem tudtam megállni, hogy ezt a fantasztikus hírt ne osszam meg Önökkel.
A világ egyik legnívósabb fotográfiai pályázatán az AL-THANI AWARD-on 2014 novemberében beadott portfoliója alapján a Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesülete bekerült a világ legjobb tíz fotóklubjába, sőt a 2015 májusában megérkezett díj és oklevél megtekintése után döbbenten láttam, hogy aranyérmet kapott fotóklubunk.

A pályázaton közel 120.000 fotográfiai alkotás közül választja ki a zsűri a legeredményesebb alkotásokat. Ez a nagyszerű egyedülálló díj a következő tizenkét fotós képanyagát dícséri: Apfel Ágnes, Bánszki Judit, Darázs Zsolt, Imre Anikó EFIAP, Imre Tamás EFIAP, Kirják József, Kovács Adrienn, Laki Zoltán AFIAP, Suhayda László, Szupkay Ildikó AFIAP, Jaszenák Zsuzsanna, Zoboki-Barát Adrienn. A fotósok digitális természetfotókkal, színes nyomtatott természetfotókkal és fekete fehér természetfotókkal szerepeltek ilyen sikeresen.
Ezúton gratulálunk mindenkinek ehhez a kiváló eredményhez!

Apfel Ágnes Mayday
Bánszki Judith Lines
Darázs Zsolt Playground
Imre Anikó EFIAP Foggy lights
12»
Nikon