Természetfotó Magazin 2015/2
Természetfotó Magazin 2015/2
Megjelent a 2015. nyári számA 2015/2. nyári számunkkal jelentkezünk. Nagyon jó az idő, aki teheti, menjen el nyaralni. Mostani számunkat hűsítő olvasatként küldjük Önöknek.

Ízelítő a most megjelenő számunkból:

Kalandtúránkon a nyári Izlandra kalauzoljuk el Önöket, most Európa legnagyobb vízeséséhez és egyik legérdekesebb tavához, a Myvatn tóhoz kalauzolja el önöket fotóival Imre Anikó és Tamás.

Természetfotó Magazin 2015/2
Terepen tesztelhettük a Nikon legújabb DX szenzoros vázát, a Nikon D7200-at. Nagy meglepetésként a legújabb f/4 fényerővel rendelkező 300 mm-es VR stabilizátoros objektívet is megkaptuk. A terepi tesztelésen egy héten keresztül próbálta ki Szekeres János kollégánk.

Terepen tesztelhettük még az Olympus OM-D E-M1 fényképezőgépet két olyan profi objektívvel, melyek a DSLR vázakat is megszégyenítő minőséggel rendelkeznek. Imre Tamás vihette el magával Csehországba.

A fotósuli rovatunkban a svenkelt fotók elkészítéséhez adunk ötleteket, ez a technika az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Sokan nem tudják, hogyan készülnek ezek a képek, most eláruljuk a titkokat.

Szilágyi László kollégánk az Adobe Photoshop használatához ad ötleteket és indítja útjára új rovatunkat. Most az Adobe Bridge képkereső kiegészítő alkalmazással kezdi az oktatást.

Szép helyek Magyarországonrovatunkban Krivánszky Árpád tollából és képeiből tudhatunk meg többet a Budapesthez közeli Dobogókőről. Könyv rovatunkban a Rainbow Slide kiadó új tájképfotós kötetét mutatja be Enczi Zoltán. A könyv címe Tájfotózás és épületfényképezés.

Az Országos Búvárfotós Bajnokság 2015 győztes képeit csodálhatjuk meg, ezúton is gratulálunk a díjazottaknak. A fotópályázatok közül bemutatjuk az AL THANI AWARD 2015 pályázaton a világ legjobb fotóklubjai közül aranyéremmel díjazott Vadvilág Magyar Természetfotósok egyesületének kollekcióját. Ezúton gratulálunk ehhez az egyedülálló eredményhez!
Teljes cikk a magazinban
Nikon