Természetfotó Magazin 2016/1
Természetfotó Magazin 2016/1
Megjelent a 2016. tavaszi számKedves Olvasó!

A 2016/1. tavaszi számunkkal jelentkezünk. Egy újabb évet kezdtünk meg, ismét eljött a tavasz és ezzel együtt a Természetfotó Magazin legfrissebb száma.

Ízelítő a most megjelenő számunkból:

Természetfotó Magazin 2016/1
Kalandtúra rovatunkban az Amerikai Egyesült Államok természetvédelmi területeinek bemutatása sorában az Antylope Canyon Navaho Rezervátumba kalauzolja el önöket útleírással és fotókkal magazinunk két utazója, Imre Tamás és kedvese, Anikó.

Az indiánok földje a világ egyik legszebb rmészeti jelenségét rejtimagában, a profi fényképészek Mekkája ez a terület.

fotósuli rovatunkban Krivánszky Árpád és Suhayda László adnak útmutatást Kora tavasz erdőn-mezőn címmel készített fotós anyagukból.

Terepen teszteltük rovatunkban az Olympus OMD EM-1 váz és M.ZUIKO DIGITAL ED 300 mm f4.0 IS PRO objektívet tesztelte Szekeres János természetfotós növények és madarak fényképezésével.

Portfolió rovatunkban Forster Ádám természetfotós mutatkozik be. A szárnyait bontogató fényképész elsősorban a természet fotózásának szenteli életét, minden idejét kint tölti, amikor csak lehetséges. Különleges képeiből állítottunk össze egy csokorra valót.

Az „Élet a vízfelszín alatt” rovatunkban „A Korallháromszög kincsei” címmel ismerkedhetünk meg a víz alatti világ csodáival. Fantasztikus felvételeket láthatunk Selmeczi Dániel természetfotóstól, melyet Horváth Róbert írásai tesznek igazán színessé, érdekessé.

Szilágyi László kollégánk a Photoshop természetfotósoknak című rovatában a Korrekciós rétegek használatáról ír és ad ötleteket olvasóinknak.

A „Szép helyek” rovatban a tájak szerelmeseinek most egy kivételes helyszínt mutatunk be, Montenegró rejtett titkait osztjuk meg az olvasókkal, Krivánszky Árpád gondolataival, fényképeivel illusztrálva.

CANON VS NIKON: Professzionális full frame DSLR fényképezőgépek párharca címmel egy kis gondolatébresztő a profi vázak szerelmeseinek. Mindkét gyártó idén frissíti csúcsgépeit, Imre Tamás fotográfus a bemutatókon látottakat és az elsőként kézbe fogható gépeken elérhető tapasztalatokat osztja meg az olvasókkal.

Fogadják szeretettel a 2016. évi tavaszi számunkat!
Teljes cikk a magazinban
Nikon