Természetfotó Magazin 2016/3
Természetfotó Magazin 2016/3
Megjelent a 2016. őszi számKedves Olvasó!

A 2016/3. őszi számunkkal jelentkezünk. Megkésve bár, de törve nem, ismét jelentkezünk következő számunkkal. Az ablakon kinézve csúnya, borult, esős idő van, ami éppen alkalmas arra, hogy rendezgessük fotóinkat és megírjuk cikkeinket a nagyérdemű olvasó közönségnek.

Már sokan várták a következő számot, nem kevesebben, mint 150.000 regisztrált olvasó! Széles olvasótáborunknak köszönöm, hogy tovább tudjuk csinálni- még ha sokszor erőnkön is felül - a Természetfotó Magazint.

Ízelítő a most megjelenő számunkból:

Természetfotó Magazin 2016/3
Kalandtúránkon folytatjuk az USA természeti szépségeinek bemutatását Imre Anikó és Tamás fotóin keresztül. Most a Canyon Land és a Dead Horse Point State Park került a magazinba.

Terepen tesztelhettük a Nikon legújabb DX szenzoros vázát, a Nikon D500-at. A terepi tesztelésre Máté Bencétől kaptam lehetőséget, ezúton köszönöm neki a kitartó és áldozatos hozzáállását, és a lehetőséget az igényes teszthez. Az új AF rendszert, ISO érzékenységet próbáltuk ki.

A Népek, kultúrák rovatunkban tibeti útjáról olvashatunk és csodálhatjuk Csicseriné Papp Mária képes élménybeszámolóját, aki már nem először szerepel magazinunkban.

Makrofotók DSLR géppel: fotósuli rovatunkban a Rainbow Slide könyvkiadó fog ötleteket adni a fényképezésben kevésbé és már jobban jártas olvasóknak egy-egy tipp vagy trükk erejéig.

Bánszki Judit, Krivánszky Árpád és Suhayda László természetfotósaink a Dolomitok világába nyújtanak betekintést három szempár által látott és rögzített fotóikon keresztül.

Szilágyi László kollégánk folytatja az Adobe képfeldolgozó programok bemutatását. Most az élesítés több különböző fajtáját mutatja be.
Teljes cikk a magazinban
Nikon