Természetfotó Magazin 2016/4
Természetfotó Magazin 2016/4
Megjelent a 2016. téli számKedves Olvasó!

A 2016/4. téli számunkkal jelentkezünk. Ismét eltelt egy év, és az ilyenkor aktuális díjak kiosztása után megismerhettük az „Év természetfotósa” pályázat eredményeit.

Most itthon nagyon hideg van, repkednek a mínuszok, megjött a hideg. Ne tegyék el fényképezőgépeiket, ebben az időszakban fantasztikus jégmakrókat, ragadozó madarakat és téli zúzmarás hangulatokat lehet fényképezni a városon kívül, az igazi természetben. Fogadják szeretettel aktuális, téli hangulatú Természetfotó Magazinunkat.

Ízelítő a most megjelenő számunkból:
Természetfotó Magazin 2016/4

Kalandtúránkon folytatjuk az USA természeti szépségeinek bemutatását Imre Anikó és Tamás fotóin keresztül. Most az alaszkai vadonba kalauzoljuk el Önöket: egy Cessna repülőgépes utazásunkat követően megérkeztünk a sasok világába.

Terepen tesztelhette az Olympus OM-D E-M1 Mark II gépvázat Szekeres János természetfotós. Egy remekül formatervezett, felhasználóbarát és nagy tudású, igen gyors vázat próbálhatott ki több napon át az Olympus új termékpalettájából, amit jó szívvel ajánl a fotósok, azon belül a profi természetfotósok kezébe!

A „Népek kultúrák” rovatunkban Balira kalauzolja el önöket Eifert János fotóművész.

Természetfotós objektívek címmel fotósuli rovatunkban a Rainbow Slide könyvkiadó fog ötleteket adni a fényképezésben kevésbé és már jártas olvasóknak egy-egy tipp vagy trükk erejéig.

Portfoliónkban most Kércz Tibor EFIAP fotóművész anyagait csodálhatjuk meg, a hideg Japánból és az Északi sarkkörön túlról.

Az Év Természetfotósa pályázat ismét egy rendkívül nívós képanyaggal öregbítette hazánk hírnevét a kiállításra és a könyvbe válogatott természetfotókkal.

Szilágyi László kollégánk folytatja az Adobe képfeldolgozó programok bemutatását. Most a képeink védelme és vízjelezése került előtérbe.

Krivánszky Árpád és Suhayda László kollégánk Természetfényképezés télen címmel ad egy-két ötletet a kedves olvasóknak.

A Vásárlási tanácsadóban karácsonyi körképet adunk, hátha a fa alá kerül egy-egy komolyabb gépváz vagy bármi más fotós felszerelés, mindenkinek jó válogatást!

Minden kedves olvasónak kellemes Karácsonyi ünnepeket és Boldog Új évet kíván szerkesztőségünk!

Fogadják szeretettel a 2016 téli számunkat!
Teljes cikk a magazinban
Nikon