Jelentkezőket várunk Professzionális természetfotó tanfolyamunkra.
Profi természetfotó
A 2020 március 03. keddTanuljon a Természetfotó Magazin szerkesztőitől!
Professzionális természetfotó iskolánkban elsajátíthatja a Wildlife természetfotózás fortélyait, technikáját, elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, kifejezetten a digitális természetfényképezés etikai és formai szabályainak megfelelően.

Profi természetfotó

A fotós iskola nagy múlttal rendelkezik, több mint 15 éve sikeresen oktatunk. Nemzetközileg ismert és elismert fotográfusokkal közösen dolgozunk. Legyél te is a természetfényképezés igényes és esztétikus alkotója.
A tanfolyam részvételi díja: 119.000 Ft bruttó ár (3 lesfényképezéssel együtt).
Tanáraink: Apfel Ágnes, Éder Iván, Géczy Dorottya, Imre Tamás, Imre Tamásné Anikó, Krivánszky Árpád, Selmeczi Dániel, Suhayda László, Szekeres János, Szilágyi László, és még sokan mások, akik előadásokkal és fotós gyakorlatokkal színesítik iskolánkat.
Elsajátítható, a makró, a multiexpó, a tájfényképezés és szűrök használata, a madár és nagyvad fényképezés, a fekete fehér és az absztrakt, a haladó kompozíció és forma, illetve a képfeldolgozás tippje trükkjei.
Minden alkotni és tanulni vágyó lelkes természetfotóst várunk nagy szeretettel.
Nikon