Bethlen Galéria a Bethlentéri színházban
Kiállítás meghívó Bethlen galéria
Természetfotó kiállítás a Föld Napja alkalmábólTermészetfotó kiállítás a Föld Napja alkalmából.

Nagy szeretettel meghívunk benneteket és kedves családtagjaitokat, barátaitokat a "Pillanatnyi természet" fotó kiállításunkra.

Kiállítás megnyitó időpontja: 2018.04.18 18.00

A kiállítást Imre Tamás EFIAP fotóművész és Krivánszky Árpád Fotográfus nyitja meg.

Kiállítás helyszíne: Bethlen téri színház (Galériája)

Cím: 1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.

Kiállítás meghívó Bethlen galéria

Imre Anikó és Imre Tamás EFIAP fotóművészek vezetésével folytatja útját ez a nem mindennapi fotográfiai képzés. A kiállítás művészi felvételeit a FotóOktatás fotóiskola kezdő és haladó természetfotó kurzusaink végzett hallgatók készítették.
Pillanatnyi természet című kiállításunk, érzelmi hangulatokat, természetben élő állatokat, magyarországi és nemzetközi tájakat és a természet apró csodáit közvetíti a néző felé. A kiállításon megtekinthető alkotások, mind a fény, a kompozíció, a látásmód és a természet csodálatos geometriai formái teszik izgalmassá. A kiállítás változatosságát, pedig a végzett hallgatók látásmódjának sokszínűsége adja. A művészi természetfotók szemlélése közben elgondolkodhatunk a fotográfia, mint kifejező eszköz fontosságáról a mai rohanó globalizációs világunkba, és egyben felhívják a figyelmet az ember és a természet szoros kapcsolatára. Az alkotások egyedisége pedig arra mutat rá, hogy a természetfotózást milyen sokféleképpen lehet alkalmazni.

A kiállítók névsora: Áment Erzsébet, Bán Krisztina, Borsodi Tamás, Czikó Zoltán, Csergő Ildikó, Ecsedi Ákosné, Dr. Fejérdy László, Hajtó Krisztina, Halmos Endre, Hancz Balázs, Héjj Imre, Horváth Tamás, Huszár Edit, Juhász László Arnold, Kanyó Péter, Kiss Borbála, Kovács Erzsébet, Kovács Katalin, Kozák Judit, Liptovszky György, Marchhart Pál, Megyeri Károly, Dr. Megyeri Katalin, Nagy Zoltán, Oláh Katalin, Oldal József, Őszi Judit, Révész László, Rózsa Emese, Szabó Réka, Szakács Attila, Szűcs Balázs, Tóth Melinda, Vermes Mária.

A kiállítás 2018.05.13-ig tekinthető meg a galériában.
(hétköznap 10-18 óra között)
Nikon