Tippek és trükkök kezdő fotósoknak 2023 - A Digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek 2.
Tippek és trükkök kezdő fotósoknak 2023 kiadás
Enczi Zoltán - Imre Tamás - Richard KeatingEnczi Zoltán - Imre Tamás - Richard Keating tollából és ötleteiből jelent meg a RainBow Slide kiadó következő frissített 2023-as kiadása, mely a kezdő fotósoktól egészen a haladó fényképészekig sok Tippet és Trükköt taglal a digitális fényképezés műhelytitkaiból. A Digitális fotózás műhelytitkai kezdőknek című könyvünk első kötetében a digitális fényképezés alapjaival foglalkoztunk.

2023 tajak fotozasa
Megismertük a fényképezőgépek működését, fajtáit, a legfontosabb funkciókat, megtudtuk, hogyan kell megörökíteni az egyszerűbb témákat, miként dolgozzuk fel és javítsuk ki az elkészült felvételeket. Ebben a frissített, 2023-as kiadásban egy szinttel feljebb lépünk. A haladó szintű beállítási trükkök mellett beleássuk magunkat a portréfotósok, az esküvői fotósok világába, betekintünk az ételfotózás műhelytitkaiba, a sportfényképezésbe, az éjszakai fotózásba, az útifotózásba és a csillagfotózásba. Külön fejezet foglalkozik a mobiltelefonos fotózással is. Ha az Olvasó még látványosabb felvételekre, sokoldalú és naprakész tudásra vágyik, íme a következő lépcsőfok!
Ez a könyvsorozat azért született, hogy bebizonyítsuk Olvasóinknak: a szép felvételekhez nem kell több, csak megfelelő felszerelés, pár jó fotós szakkönyv és néhány szabad hétvége, amikor kipróbálhatjuk a frissen megszerzett tudásunkat. Mert látványos, értékes képeket nem csupán a profik készíthetnek! Mivel a könyvben szereplő trükkök, beállítások minden digitális fényképezőgépre egyaránt vonatkoznak és a képkompozíció szabályai is általánosak, így – márkától függetlenül – kompakt gépekhez, tükörreflexesekhez, MILC gépekhez egyaránt ajánljuk a könyvet.
A legismertebb fotóiskolák sok ezer növendéke tankönyvként használja kezdőknek szóló kiadványainkat, így azoknak is ajánlható, akik önállóan akarják elsajátítani a fotózás mesterfogásait.
Fogadjátok és forgassátok szeretettel ezt az új fotós könyvet.

A könyv innen rendelhető meg az interneten vagy személyes átvétellel
Nikon