Természetfotó tanfolyami jelentkezőket várunk
Természetfotós tanítványaink vizsgaképei
2023. február 22. (szerdai) csoportunkbaSzeretne ön is esztétikus természetfotókat készíteni? Tanuljon szakemberektől, akik nap, mint nap ezzel foglalkoznak. Az elméleti és gyakorlati órákat a Természetfotó Magazin szakírói és fotográfusai oktatják. A fotóstanfolyam szerdai elméleti órákkal és hétvégi gyakorlati oktatással összesen 100-120 órát foglalkozik hallgatóival.

A kezdő természetfotós tanítványaink vizsgaképei
Fotó iskolánkban elsajátíthatja a fényképezés kezdő és haladó lépéseit, tisztában lesz a rekesz és zársebesség fogalmával, a fényképezőgép kezelésével és használatával. Megtanítjuk önnek az esztétikus természetfényképezés technikáját, elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, kifejezetten a digitális fényképezés etikai és formai szabályainak megfelelően. Tanítványaink a gyakorlatokon elsajátíthatják a táj, makró, állat és növény fényképezést. A tanfolyam jó hangulatú baráti kapcsolatokra és szép esztétikus alkotásokra ad lehetőséget.
Oktatóink: Apfel Ágnes (EFIAP fotóművész), Daróczi Csaba (EFIAP fotóművész), Imre Tamásné Anikó (EFIAP fotóművész Természetfotó Magazin Art director), Imre Tamás Nikon nagykövet (EFIAP fotóművész Természetfotó Magazin főszerkesztő), Kaszás Norbert EFIAP fotóművész, profi természetfotós, Krivánszky Árpád (újságíró, fotográfus), Suhayda László (természetfotós), Szekeres János (természetfotós, fotóművész), Szilágyi László fotográfus, Adobe Photoshop és Lightroom szakoktató.
Mindenkit nagy szeretettel várunk
www.fotooktatas.hu
Nikon