Jelentkezőket várunk őszi alkotó, természet, műterem és művészfotográfus képzéseinkre.
Alkotó és művészeti képzéseink
Államilag elismert képzés szakképesítés azonosító száma: 02134005Szeretne ön is esztétikus fotókat készíteni vagy éppen szakmának keresi a fotográfiai szakot? Tanuljon profi fotós szakemberektől, akik nap, mint nap ezzel foglalkoznak. Az elméleti és gyakorlati órákat a magazinok szakírói és professzionális fotográfusai oktatják.

Jelentkezőket várunk őszi szeptemberi Alkotó, természet és művészfotográfus képzéseinkre.

Kezdő alkotó fotográfus képzés vizsgaképei

Fotó iskolánkban elsajátíthatja a fényképezés kezdő és haladó lépéseit, tisztában lesz a rekesz és zársebesség fogalmával, a fényképezőgép kezelésével és használatával. Megtanítjuk önnek a szakmai fotográfia technikáját, elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, kifejezetten a digitális fényképezés etikai és formai szabályainak megfelelően. Tanítványaink a gyakorlatokon elsajátíthatják az ember, család, kultúr-táj, stúdió, divat, enteriőr, travel, szociofotó, esti városkép, népek-kultúrák, kortárstánc fényképezést. A haladó kurzusokon a művészi és haladó kompozíciós szabályokat felrúgva a saját esztétikai és vizuális élmény kialakítása a fő cél. A tanfolyam jó hangulatú baráti kapcsolatokra és szép esztétikus alkotásokra ad lehetőséget.

Természet fotográfus képzéseink fotói

Oktatóink: Eifert János (EFIAP fotóművész), Daróczi Csaba profi természetfotós, Imre Tamásné Anikó (EFIAP fotóművész) a Természetfotó Magazin Art directora Imre Tamás Nikon nagykövet profi természetfotós, Kaszás Norbert profi természetfotós, Krivánszky Árpád (újságíró, fotográfus), Kerekes István (EFIAP platinum G3 fotóművész) Lakatos Péter fotóriporter (MTI és Katasztrófavédelem), Mónos Gábor fotográfus, Fuji Nagykövet, Suhayda László profi természetfotós, Szekeres János (Olympus Nagykövet), profi természetfotós, EMAFOSZ fotóművész), Szilágyi László Adobe Photoshop és Adobe Lightroom szakoktató fotográfus.

Alkotó fotográfus tanfolyam vizsgaképei
Mindenkit nagy szeretettel várunk
www.fotooktatas.hu
Nikon