Jelentkezőket várunk Alkotó és művészfotográfus képzéseinkre.
Alkotó és művészeti képzéseink
Államilag elismert képzés szakképesítés azonosító száma: 02134005Szeretne ön is esztétikus fotókat készíteni vagy éppen szakmának keresi a fotográfiai szakot? Tanuljon profi fotós szakemberektől, akik nap, mint nap ezzel foglalkoznak. Az elméleti és gyakorlati órákat a magazinok szakírói és professzionális fotográfusai oktatják.

Jelentkezőket várunk Alkotó és művészfotográfus képzéseinkre.
Haladó kortárs művészfotó tanfolyam indulás február 07 keddi napokon.
Kezdő alkotó fotográfus tanfolyam indulás február 20 hétfői napokon.
Média és műfészfotógráfus képzés indulás: február 20 hétfő-szerdai napokon.

Kezdő alkotó fotográfus képzés vizsgaképei

Fotó iskolánkban elsajátíthatja a fényképezés kezdő és haladó lépéseit, tisztában lesz a rekesz és zársebesség fogalmával, a fényképezőgép kezelésével és használatával. Megtanítjuk önnek a szakmai fotográfia technikáját, elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, kifejezetten a digitális fényképezés etikai és formai szabályainak megfelelően. Tanítványaink a gyakorlatokon elsajátíthatják az ember, család, kultúr-táj, stúdió, divat, enteriőr, travel, szociofotó, esti városkép, népek-kultúrák, kortárstánc fényképezést. A haladó kurzusokon a művészi és haladó kompozíciós szabályokat felrúgva a saját esztétikai és vizuális élmény kialakítása a fő cél. A tanfolyam jó hangulatú baráti kapcsolatokra és szép esztétikus alkotásokra ad lehetőséget.

Alkotó fotográfus tanfolyam vizsgaképei

Oktatóink: Eifert János (EFIAP fotóművész), Imre Tamásné Anikó (EFIAP fotóművész) a Természetfotó Magazin Art directora, Krivánszky Árpád (újságíró, fotográfus), Kerekes István (EFIAP platinum G3 fotóművész) Lakatos Péter fotóriporter (MTI és Katasztrófavédelem), Mónos Gábor fotográfus, Fuji Nagykövet, Szekeres János (Olympus Nagykövet, természetfotós, EMAFOSZ fotóművész), Szilágyi László Adobe Photoshop és Adobe Lightroom szakoktató fotográfus.

Mindenkit nagy szeretettel várunk
www.fotooktatas.hu
Nikon