Jelentkezőket várunk 2024 februárban induló, fotográfus képzésünkre.
Fotográfus képzés
Államilag elismert képzés szakképesítés azonosító száma: 02134005Szeretne ön is esztétikus fotókat készíteni vagy éppen szakmának keresi a fotográfiai szakot? Tanuljon profi fotós szakemberektől, akik nap, mint nap ezzel foglalkoznak. Az elméleti és gyakorlati órákat a magazinok szakírói és professzionális fotográfusai oktatják.

Jelentkezőket várunk 2024 február 12.-én induló fotográfus képzésünkre hétfői-szerdai előadással és hétvégi gyakorlatokkal.

Fotográfus képzés

Fotó iskolánkban elsajátíthatja a szakmai fényképezés kezdő és haladó lépéseit, tisztában lesz a rekesz és zársebesség fogalmával, a fényképezőgép kezelésével és használatával. Megtanítjuk önnek a szakmai fotográfia technikáját, elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az órákat magas színvonalú szakmai hozzáértéssel és professzionális technikai eszközök alkalmazásával tartjuk, kifejezetten a digitális fényképezés etikai és formai szabályainak megfelelően. Tanítványaink a gyakorlatokon elsajátíthatják az ember, család, kultúr-táj, stúdió, divat, enteriőr, travel, szociofotó, esti városkép, népek-kultúrák, színház és kortárstánc fényképezést. A képzés jó hangulatú baráti kapcsolatokra és szép esztétikus alkotásokra ad lehetőséget.

Művész és média fotogárfus
Oktatóink: Imre Tamásné Anikó (EFIAP fotóművész) a Természetfotó Magazin Art directora, Imre Tamás Nikon pro fotográfus (EFIAP fotóművész), Krivánszky Árpád (újságíró, fotográfus), Lakatos Péter fotóriporter (MTI és Katasztrófavédelem), Mónos Gábor fotográfus, fotóriporter, Fuji Nagykövet, Szilágyi László Adobe Photoshop és Adobe Lightroom szakoktató fotográfus.


Részletek itt:
Mindenkit nagy szeretettel várunk
www.fotooktatas.hu
Nikon