PHOTOEXPO, az év legfotósabb napjai
Photoexpo
2012. október 13-14PHOTOEXPO, az év legfotósabb napjai
2012. október 13-14-én kerül megrendezésre a legnagyobb magyarországi fotós szakmai esemény. A kétnapos PHOTOEXPO (www.photoexpo.hu), Budapesten a Lurdy-ház bevásárlóközpontban soha nem látott színvonalú fotós programokat kínál.

Természetesen a legnagyobb fotós eseményről mi sem maradunk távol, így szeretettel várunk Téged standunkon a PHOTOEXPO kiállítói termében. A kétnapos szakvásáron lehetőség nyílik a legújabb fotótermékeink és szolgáltatásaink egész sorával megismerkedni, szakembereinktől tanácsot kérni, valamint kedvezményes áron vásárolni a kiállítási akcióink keretében.
A kiállítás mellett az eseményen egy kétnapos komplex fotós oktatásban is részesülhetsz, hiszen fotós workshopok és szakmai előadások egész során vehetsz részt. Az előadások tematikája úgy került kialakításra, hogy a fotózással még csak éppen ismerkedő kezdők és a már gyakorlottabb haladó fotósok egyaránt hatékonyan és hasznosan fejleszthessék ismereteiket, így biztosan Te is megtalálod a számodra leghasznosabb képzéseket.
Egy fotós esemény természetesen nem sokat ér sok-sok fotózás nélkül, így a PHOTOEXPO hétvégén, a helyszínen kialakított 6 fotóműteremben, egyedi tervek alapján készített díszletekben mintegy 15 gyönyörű modellt fotózhatsz, akiket a szervezők több mint 200 hölgy közül választottak ki.
A széles körű programkínálattal rendelkező PHOTOEXPO hétvégére (2012. október 13-14.) kétféle belépő közül választhatsz. Az ALAP belépő mindössze 2300 Ft, míg a SZAKMAI jegy 4800 Ft-os áron vásárolható meg. Különlegesség, hogy a belépők az esemény mindkét napjára érvényesek, így egy két napos komplex fotós szakmai képzésnek lehetsz a részese rendkívül kedvező áron. Az pedig már csak plusz előny, hogy még rengeteg szép képet is készíthetsz csodálatos modellekről és megtekintheted Magyarország legnagyobb fotós szakmai kiállítását, ahol mi is szeretettel várunk a standunkon.
A PHOTOEXPO programjának részletei, valamint az online jegyvásárlási lehetőség megtalálható az esemény hivatalos weboldalán: www.photoexpo.hu
Nikon