Adobe Lightroom 4 tanfolyamot indítunk
Adobe Lightroom 4 tanfolyam
Perhiniák Márton Adobe Certified InstructorIsmét Adobe Lightroom 4 tanfolyamot indítunk: 2013. május 14. (keddi elméletekkel 3x3 órás alkalom) előadásban és két hónapig videó tutorial formában.

Sajátítsd el a legelterjedtebb képfeldolgozó RAW konvertáló szoftvert a legjobb előadótól.
Perhiniák Márton Adobe Certified Lightroom 4 Instructor, most a fotó iskolánkban mutatja meg neked a szoftver teljes használhatóságát.
A tematika:
1. Katalogizálás (Library és Map modul) május 14. Kedd 18.00-21.00-ig
2. Képfeldolgozás (Develop modul) május 28. Kedd 18.00-21.00-ig
3. Exportálás és Photoshop (Book, Slideshow, Print, Web modulok) június 04. Kedd 18.00-21.00-ig

Otthoni gyakorlásra az egész előadást videó tutorial formájában biztosítjuk a résztvevők részére az interneten keresztül, így minden tippet és trükköt begyakorolhatnak a résztvevők.
Speciális tematikájú képzésünkön a fotográfiai felhasználók számára nyújtunk hasznos, gyakorlati ismereteket a képfeldolgozás, és katalogizálás területein.

Előadónk Perhiniák Márton Certified Adobe Design Master and Instructor | Digital artist sokéves fotós és képi utómunka tapasztalattal rendelkező oktatónk. Márton színesen tálalja a szakmai fogásokat, tippek és trükkök bemutatásával együtt olyan képzésben részesülhetnek tanítványaink, ami egyedülálló a mai oktatási piacon.
Az előadásokra tudunk biztosítani olyan fotókat, amivel együtt tudsz haladni az előadóval, ehhez laptopot szükséges hoznod, de az előadások videó tutorial formájában a részvevők részére egy jelszavas youtube oldalon a tanfolyam után még 2 hónapig elérhetőek lesznek, így nem maradsz le semmiről és még két hónapig lehet elsajátítani a megtanultakat.

Fotótanfolyam helyszíne: Budapest, XIV. Semsey Andor utca 25.

Elméleti foglalkozások: 9-10 óra (3 alkalom), az elméleti órák keddenként 18:00-tól este 21:00-21.30-ig

Részvételi díj: 25.400,- Ft bruttó
A tanfolyam résztvevői Perhiniák Márton és az iskola aláírásával ellátott Adobe Certified Lightroom 4 Instructor és hivatalos Adobe Certified logóval ellátott elismervényben részesülnek.
Jelentkezz, most még vannak szabad helyeink!
Jelentkezés kitöltött jelentkezési lappal lehetséges, figyelem aláírni még nem kell, csak e-mailben küld el az info@fotooktatas.hu címünkre.
Amennyiben nem találja a jelentkezési lapot kérjen e-mailben info@fotooktatas.hu címünkön.
Mindenkit nagy szeretettel várunk.
Nikon