EFIAP Nemzetközi Fotóművészet Kiválósága
EFIAP diploma
Diploma kitüntetést kaptak a FotóOktatás iskola főmunkatársai!Budapest, 2013. Július 03. – A magyar Természetfotó Magazin örömmel jelenti be, hogy a magazin főmunkatársait, Imre Anikó művészeti vezetőt és Imre Tamás főszerkesztőt az a megtiszteltetés érte, hogy a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (The International Federation of Photographic Art –FIAP) EFIAP Excellence fotóművészeti diplomát, a fotóművészet kiválósága címet adományozott a nemzetközi fotóművészeti szalonokon, pályázatokon és kiállításokon elért kiemelkedő eredményeik és a benyújtott szakmai portfolió elismeréseként.

EFIAP diploma portfolio Imre Anikó
A szerző házaspárnak (Imre Anikó és Imre Tamás) közel 550 művészeti alkotása, több mint 300 kiállításon sikeresen szerepelt. A nemzetközi pályázatokon fényképeikből 44 alkotásuk kiemelkedően díjazott és ebből 22 fődíjazott lett. Több FIAP aranyéremmel, PSA aranyéremmel, PSI aranyéremmel és számos ezüst illetve bronzéremmel büszkélkedhetnek. A fotográfia különböző területein is jó eredményeket értek el, így Nature (természet), Wildlife (vadvilág), Landscape (tájképek), Photo Journalist (fotoriport), Nude (akt) és Monochrome (fekete-fehér) kategóriákban indították fotóikat. A világhírnevet még 2008-ban Afrikai anyagjukból készített diaporáma hozta meg számunkra, majd sorra következtek az elért sikerek Franciaország, Indonézia, Taiwan, Hollandia,USA, Nagy-Britannia, India, Ausztrália, Kanada, Ausztria, Olaszország, Románia, Szlolvénia, Bosznia-Hercegovina, Svédország, Szlovákia, Szerbia, Norvégia, Dél-Amerika, Oroszország, Ukrajna és még számos országaiban, így képeikkel fotográfusok, fotóművészek és a nagyközönség is találkozhattak kiállításokon, katalógusokban és az interneten.
EFIAP diploma portfolio Imre Tamás


Az eddig elért eredményeik és nemzetközi sikereik, a magyar fotográfia hírnevét öregbítik a világ minden táján.
A kitüntetéseket és a diplomájukat a Fotóművészeti Nyári Egyetem ünnepségén adták át 2013. június 29-én.

Anikó és Tamás fotográfiai életük során a következő tisztségeket és szövetségi tagságokat kapták meg.
EFIAP diploma Imre Anikó



Imre Anikó fotóművész, újságíró

EFIAP fotóművész Fédération Internationale de l'Art Photographique
Canon Pro Club
TUISZ Turisztikai Újságírók Szövetsége
Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesülete ILFIAP Vezetőségi tag
PSA Photographic Society of America
EFIAP diploma Imre Tamás



Imre Tamás fotóművész, újságíró

EFIAP fotóművész Fédération Internationale de l'Art Photographique
Canon Pro Club elnök
TUISZ Turisztikai Újságírók Szövetsége
Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesülete ILFIAP Elnök
PSA Photographic Society of America

További munkáikat, fotóikat megtekinthetik, az online ingyenes magazinban kérem, látogasson el az alábbi webhelyre: www.termeszetfotomagazin.hu
Nikon