Vallomások képekben művészfotó kiállítás
Ékszer
a Nemzeti Táncszínház Kerengő galériábanA FotóOktatás fotóiskola Haladó Művészfotó kurzus végzett hallgatóinak kiállítása
Megnyitó: 2014. január.08 szerda 18.00
A kiállítást: Eifert János AFIAP és Imre Tamás EFIAP fotóművészek nyitják meg.

Fényképészet, sokan használják ezt az összetett szót egy pillanat megörökítése után, de igazából a napi sok 10.000 fotó közül az emeli ki a művészi alkotásokat, hogy azok, fénnyel-képpel és ésszel készülnek, a szakma is ezt a szót használja. FÉNY-KÉP-ÉSZ!
Az alkotók vallomásai, saját impresszióik a látott világról, mindazt elmesélik ki milyen benyomással éli meg a képi képzetet a valósághoz képest. A fotográfia oly szerteágazó, hogy a különféle témákat és érzelmeket mindenki másképpen látja és láttája. Az esztétikai élményt fotográfiákba sűríteni izgalmas, de egyben nehéz feladatok elé állítja hallgatóinkat. Az elkészült művek sokszor tükörképet adnak készítőjük lelki állapotáról a világot alkotott nézetükről.
A kiállítás meghívója

A fotográfiai ismeretek magas szintjét segíti elsajátítani a FotóOktatás fotóiskola, amelyet Imre Tamásné Anikó és Imre Tamás EFIAP fotóművészek vezetnek, olyan tanárok közreműködésével, akik szakmájukat-művészetüket magas szinten gyakorolják.

Nemzeti Táncszínház Kerengő Galéria
Cím: H-1014 Budapest, Színház utca 1-3
Nyitvatartási idő: Minden nap 13.00-18.00-ig
Előadás napokon 21.00-ig
A kiállítás képeit a Haladó szintű kortárs művészfotó tanfolyamokon, 2013-as kurzusokon sikeres vizsgát tett hallgatói készítették, akik a fotóművészeti műfajok és témák széles választékát magas technikai-esztétikai színvonalon mutatják be.
Nikon