Természetfotó Magazin 2015/3
Természetfotó Magazin 2015/2
Megjelent a 2015. őszi számA 2015/3. őszi számunkkal jelentkezünk. Már nagyon vártam ezt az időszakot, ismét lehet menni fantasztikus tájképeket fényképezni. Az ősz az egyik legjobb időszak a természet fotózásához. A tájakon kívül ilyenkor vannak a nagy madárvonulások, ősz elejére esik a szarvasok bőgési időszaka, és ősz végén megérkeznek hozzánk a ragadozó vándormadarak is.

Ízelítő a most megjelenő számunkból:

Természetfotó Magazin 2015/3
Kalandtúránkon az őszi Izlandra kalauzoljuk el Önöket, a felföld változatos hegyvidéke és vulkáni tevékenysége olyan színvilágot teremtett ennek a helynek, mely a világon máshol nem érhető el a fényképészek számára. A hely szelleme elevenedik meg Imre Anikó és Tamás fotóival.

A fotósuli rovatunkban az őszi fényképezések elősegítése végett most a fotográfiai szűrőkről tartunk egy bemutatót, ezzel is segítve olvasóinkat, melyiket, mikor és mire érdemes alkalmazni.

Tippek-trükkök rovatunkban Enczi Zoltán ad ötleteket a Digitális Fotózás című könyvéből, képekkel illusztrálva. Szilágyi László kollégánk a Photoshop természetfotósoknak című új rovatát kezdi el, melyben az Adobe Photoshop képfeldolgozó program bemutatását az alapokkal indítja.

Portfolió rovatunkban Lukács Gábor természetfotós mutatkozik be. Gábor az elmúlt 10 év munkásságából ad ízelítőt olvasóinknak. Gábor kedvencei az állatok, lelkesen járja az erdőt, mezőt és a világot, hogy mindent lencsevégre kapjon, amit szépnek és esztétikusnak talál.

Élet a vízfelszín alatt rovatunkban Selmeczi Dániel búvárfotográfus „Találkozás a Barracudával” címmel meséli el történetét. Dániel iránymutatása sokakat megihletett már, hogyan érdemes a víz alatt fényképezni.

A „Szép helyek” sorozatunkban Tápióság fotós lehetőségeit tártuk fel az érdeklődőknek. Krivánszky Árpád és Suhayda László képei és leírása segítséget nyújthatnak egy kis kikapcsolódáshoz, természeti értékeink bemutatásához.

Fogadják szeretettel a 2015. évi őszi számunkat!
Teljes cikk a magazinban
Nikon