Nikon nap a FotóOktatás fotoiskolában
Imre Tamás Nikon nagykövet előadása Z rendszer
Imre Tamás Nikon nagykövet előadásaNikon Z nap a FotóOktatás fotó iskolában.
Gyere el és ismerkedj meg a Nikon legújabb Z rendszerével. Próbáld ki az FTZ átalakító előnyeit és meglévő Nikon vagy Nikon bajonettes objektívjeid kompatibilitását is letudod ellenőrizni.
Hallgasd meg Imre Tamás Nikon nagykövet előadását 17.00-tól, tapasztalatait a NIKON Z rendszerrel kapcsolatban. Nikon Z50, Nikon Z6 és Nikon Z7, mindhárom géppel itthon és a világ különböző tájain fényképezett Anikóval közösen. Olyan érdekes dolgokról is szó esik, mint AF rendszer, sebesség, dinamikatartomány, ISO érzékenység zaj szintje, kompatibilitások a régebbi objektívekkel. MILC VS DSLR tapasztalatok. Hátrányok VS előnyök mindkét típusnál.

A Nikon munkatársai a teljes Nikon rendszert és objektíveket elhozzák így kipróbálhatod őket. Ott lesz a Nikon Z50, Z6, Z7, Nikon DSLR D780 hibrid és a D850, így eldönthetted melyik irány, ami közelebb áll a te stílusodhoz.
Ráadásként a Nikon minden részvevőknek biztosit egy ingyenes szenzortisztítást, a Nikon szervizben. Ennek időpontját a Nikon munkatársai regisztrálják be a helyszínen.
Amennyiben mindez nem elég kérdezhetsz a Nikon nagykövettől, feleségétől Anikótól, a Nikon munkatársaitól, bármiről őszintén. A rendezvény ideje alatt megszomjaznál vagy netalán éhes lennél süteményekkel, pogácsával, és innivalóval is kedveskedünk.
A rendezvény időpontja: 2020. 02. 21. péntek 16.00-20.00-ig
Regisztrálni az info@fotooktatas.hu e-mail címen tudsz.

Nagy szertettel várunk
Imre Anikó és Imre Tamás Nikon nagykövet és a Nikon csapata
Nikon