Makrofotózás és Teleobjektíves fényképezés fotóskönyv
Könyv borító
Imre Tamás lektorálta a könyvet A díjnyertes természetfotók receptje?
A legtöbben úgy gondolják, hogy mindez kizárólag a milliós felszerelésen múlik, egy hobbifotósnak esélye sincs a hasonló szintű felvételekre. Ez természetesen nem igaz. Egy jól elhelyezett lessátor vagy az erdészek által jól ismert vadcsapás szenzációs pillanatokkal ajándékozhat meg, egy hajnali, harmatos rét pedig hálás terep a makrovilág fotózásához. Ha mindehhez némi fotóstudás, szépérzék és megfelelő felszerelés is párosul, a siker garantált. Könyvünkben részletesen bemutatjuk a bevált természetfotós eszközöket, módszereket, a fotózás közben előforduló buktatókat, és nem feledkezünk meg az egyes fajok megközelítésének fortélyairól sem – hisz ebben a műfajban ez utóbbi a siker titka. A természetfotózás nagy adag kitartást, ügyességet, tudást igényel, de ha valaki belekóstol...


Teleobjektíves fényképezés
Megjelent a természetfotózás legújabb kézikönyve, mely a makró fényképezést és a teleobjektíves fotózást mutatja be olvasóinak.

A könyvet Imre Tamás fotográfus lektorálta, aki hivatásos természetfotósként dolgozik a szakmában.

A könyv írásai és útmutatói, jó szolgálatot tesznek a természet minél jobb megismeréséhez és a profi technikák elsajátításához.
Speciális fejezeteken keresztül megtanulhatjuk a makró fényképezés, a nagyvadfényképezés, a madárfotózás titkait.
Több szituációt ölel át a könyv, ilyenek a les sátras fényképezés, a cserkelés, az autós szafarik és minden, ami szóba kerülhet a természetfotózás területein. A Makrófotózás és Teleobjektíves fényképezés kötelező darab minden természetszerető fotós könyvespolcán.

Makró fotózás digitális géppel
Nikon