Pillanat Művészei IV
A kiállítás meghívója
Természetfotó kiállításA "Pillanat Művészei IV" címmel 2009. december 1-én kedden 18:00-kor nyílik meg kiállításunk Esztergom ismert fotógalériájában, a Dobó Galériában.

A tárlat képeit a FotoOktatás fotóiskola Canon Pro, Nikon Pro és Olympus Pro Természetfotó Kurzus már végzett és vizsgázott hallgatói készítették.

Dombok
Cím: Esztergom, Bánomi út. 8. (Esztergomi Dobó Gimnázium)

Nyitvatartási idő: Hétköznap 8:00-20:00-ig

A kiállítás 2009. december 31-ig tekinthető meg a Galériában.


Imre Tamásné Anikó és Imre Tamás hivatásos fotográfusok vezetésével tovább folytatódik a Canon, Nikon és Olympus Professzionális Természetfotó kurzus. A mostani kiállítás művészi alkotásait már a nyolcadik, a kilencedik, a tizedik és a tizenegyedik kurzus sikeresen vizsgázott hallgatói készítették. Az alkotások elsősorban Magyarország csodálatos természeti szépségeinek egy-egy pillanatait örökítették meg.

A természetfényképek szemlélése közben elgondolkodhatunk a természeti egyensúly fontosságáról a mai rohanó globalizációs világunkba, és egyben felhívják a figyelmet a természet törékenységére. S ha önökben is elindít egy bizsergető érzést, mely csodálatot vagy tiszteletet teremt a természet iránt, elértük célunkat és akkor valóban művészeknek érezhetjük magunkat.


Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Hungarikum
Ének az esőben
Nikon