Ismét PHOTOVANCSO
Photo Vancso
Eurocenter Mozi Budapest

Újból moziba hívlak. Nem, ez továbbra sem film, még mindig nem lettem operatőr, sem rendező...
Viszont határozottan úgy érzem (most már konkrét tapasztalatokkal a hátam mögött), hogy sok szempontból lebilincselőbb tud lenni egy mozis slide show vetítés, mint egy hagyományos mosópor... izé... fotókiállítás.
1. Akkora méretben és olyan minőségben láthatsz fényképeket, mint amilyenek a világhírű rendezők filmjei. Ez azért nem rossz alap, valljuk be!
2. Moziszékből élvezni egy fotósorozatot sokkal kényelmesebb, mint meg-megállva, folyamatosan járkálni a képek között és kerülgetni a többi nézőt. Mindenesetre nagyon más élmény, ezt garantálom. Magad is megtapasztalhatod a különbséget.
3. Zenék is lesznek, nem is akármilyenek! Hónapokig válogattam őket a képeimhez, szóval nem a recsegő padlót kell folyamatosan hallgatnod.
4. Tudtommal ilyen vetítésekkel nem találkozhatsz sem Londonban, sem New Yorkban, sem Tokióban. Illetve remélem, nemsokára igen...
De addig is, október 29. és november 26. között — a Fotóhónap 2014 keretében — megnézheted mind az öt slide show-t Óbudán, a Palace Cinema EuroCenterben. Van, amelyiket először lehet látni Budapesten; van, amelyiket először ÉS utoljára; van, amelyiket csak simán utoljára.
Mindig szerdánként, mindig 20:00 órakor.

A praktikus dolgok:
Született egy külön honlap — itt megtalálhatsz minden infót egy helyen.
Facebook event — szerintem tök felesleges, de azért van. Klikkelj, like-olj, going-olj, share-ingelj, maybe-zz, amit akarsz!
Az összes előadás kedvezményes jegyeit + bérletét elérheted egyetlen linkről.
Az ötalkalmas bérlet jegyárai annyira kedvezményesek, hogy az már nekem kínos.
Akivel találkozom, viszlát ott!
Részletek itt Photo Vancsó
Vancsó Zoltán
Nikon